torsdag 7 april 2011

Hemmadag

Idag är jag hemma med en envis förkylning som inte vill ge med sig. Efter att knaprat i mig Bamyl för att hålla mig igång på jobbet och ändå stupat i säng så fort jag kom hem, insåg jag att jag nog faktiskt behöver vila i sängen en dag. Kanske, kanske kan förkylningen försvinna då!

Jag orkade i alla fall pallra mig ut till brevlådan när jag såg brevbäraren köra förbi. Och då blev jag glad! Jag har fått det garn jag beställde bara i tisdags eftermiddag! Jag brukar beställa från Garnkorgen - leveranserna går snabbt och man får ett mycket trevligt bemötande! Sådana saker piggar väl upp i vardagen? Småsakerna - en kassörska som ler lite extra, en busschaufför som säger något trevligt eller ett paket som kommer fram snabbare än väntat. Jag tänker att jag måste försöka att själv sprida de där ljuspunkterna också, och dessutom uppmärksamma dem - inte bara berätta om otrevliga människor man mött utan också om alla de trevliga, som ju faktiskt är fler för det mesta!

Hur som helst, mitt nya garn ska bli strumpor från min nyinköpta bok, Around the World in Knitted Socks.


Fast innan jag börjar på de strumporna ska jag sticka en lite bebis-strumpa till! En är klar, den andra nyss påbörjad. Men det går ju ruskigt snabbt med så små strumpor.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar