onsdag 13 april 2011

Fram växer strumpan...

Jag gillar mönster med nya sätt att sticka strumpor på. I det här mönstret stickar man hälen sist, det har jag inte gjort förut, ska bli intressant att se hur det blir. Och de nya maskorna till hälen är upplagda med en provisorisk uppläggning. Jag har virkat en radda maskor som jag bara ska dra bort sedan och fiska upp de stickade maskorna och fortsätta sticka. Jag undrar jag hur det ska funka... Spännande! Lite snopet om jag inte fixar att få till hälen när resten av strumpan är klar!

Sen får jag väl erkänna att det fortfarande är en utmaning för mig att sticka i flera färger. Jag tycker det är svårt att få det riktigt jämt och fint, men det är väldigt roligt. Och att som här ha ett flerfärgat garn gör det än mer spännande att se hur det växer fram! 

Imorgon får jag se om jag lyckas med hälen. Vi fick hämta vår åttaåring i skolan efter lunch idag, han hade feber och ont i magen. Så imorgon blir det vab och tid till stickning, skulle jag tro!
3 kommentarer:

  1. vilken supersnygg strumpa!!

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara strumpor! Jag trodde först att du hade alla färgerna i olika garner och blev såååå imponerad. Imponerad är jag ändå och Kaffe Fasett har så fina färgkombinationer.

    SvaraRadera
  3. Ja, det är väldigt smidigt med flerfärgade garner! Och jag är också mycket förtjust i Kaffe Fasetts färger!

    SvaraRadera