tisdag 5 april 2011

Bokleverans


Idag har jag och sexåringen varit hos tant doktorn på kontroll. Trots att det var avklarat redan vid elva på förmiddagen lyxade jag till det och tog flexledigt hela dagen. Så härligt att få en ledig dag mitt i veckan! När vi sedan kom hem från doktorn väntade mer lyx i brevlådan - bokleverans! En härlig stickbok till mig och en fågelbok till hela familjen. Sexåringen satte sig genast och gick systematiskt igenom de ca 200 fågelsångerna som fanns i boken. Och jag bryggde en kopp kaffe och satte mig med min bok. Mysigt!

Lyx för både mamma och sexåring.Och så underbar stickboken var! Precis vad jag hoppats på! Strumporna är underbart vackra till och med på undersidan! Titta på dessa till exempel:Och de här engelska strumporna är så fina att jag ryser. Jag älskar när sådana där nödvändiga saker som hoptagningar vid hälen blir till något vackert! Strumpboken heter förresten Around the World in Knitted Socks och är skriven av Stephanie van der Linden.4 kommentarer:

 1. Vilken bok! Blir så sugen...men, det är det där med mönster på utrikiska! Undra om jag klarar det?
  Ha ett bra slut på lediga dagen!

  SvaraRadera
 2. Såklart du kommer klara det! Det finns så många bra stickordlistor på nätet som översätter orden till svenska! Jag är absolut ingen stjärna på engelska, men klarar ändå av det!

  SvaraRadera
 3. Kolla in här. http://www.christel-seyfarth.dk/christel-seyfarth/welcome_art_knits.html
  Kram Gina

  SvaraRadera
 4. haha, smart att ha mönster på undersidan då barn är de enda man ser undersidan av strumplästen på.

  SvaraRadera