lördag 22 januari 2011

Planering...

Snart är sista ärmen på sexåringens luvtröja färdig. Så nu ska den blockas och sedan sys ihop och så ska själva luvan stickas. Men det går rätt fort. Alltså är jag nu helt fast i planering... Vad ska jag sticka härnäst? Visst ska jag sticka strumpor och kanske några vantar åt åttaåringen som tappar bort sina i en hiskelig fart (fem par vantar har försvunnit hittills i vinter!). Men jag vill ha något lite större också. Ett riktigt projekt.

Jag funderar på att sticka en Stjärnhop - har sett så många fina på olika bloggar. Fast jag är lite rädd att jag inte klarar av att få det så fint - jag är inte så duktig på att sticka med flera färger. Å andra sidan så är det ju just mer övning som behövs.

Annars är jag rätt sugen på en sån här kofta:


Mönstret finns på Knitty och heter Girl Friday. Jag kan dock tänka mig att ha på mig en sån kofta både på måndag och tisdag också för den delen...

1 kommentar:

  1. Angenäma problem att ha mycket fint att välja på. Jag är lite sugen på en stjärnhop också. Det är många som gör den jättefin. Den kanske inte är så svår som den ser ut tänker jag.

    SvaraRadera