onsdag 31 augusti 2011

Uppehåll

Det blir lite uppehåll. I bloggandet bland annat. En del har jag stickat, men mest tycker jag att jag har skjutsat barn till spellektioner, simning, dans, kalas, kompisar och lite varstans. Däremellan har jag slängt ihop middagar, tvättat kalsonger och köpt byxor eftersom barnen har växt ohemult mycket denna sommaren. Tack och lov är vi två föräldrar, så jag har sluppit dammsuga, klippa gräs, skjutsa till ju-jutsu och hjälpa till med läxa. Annars vet ingen hur det hade gått. Än en gång sätter jag mig ner och förstummas över alla dessa ensamstående föräldrar och det jobb de lyckas ro i land!

Efter ett par veckor i skolan börjar rutinerna så smått sätta sig och jag börjar få tid till annat igen. Mitt beställningsprojekt till dottern växer stadigt framåt. Det är kul att sticka med lite grövre garn, för en gångs skull, och se arbetet snabbt växa fram!

Så fick jag katalogen från Grunnebo garn . Jag blev så sugen att köpa massa Sisu-garn i olika fina färger för att sticka vantar till vintern. Tänk gammaldags mönster men i härliga klara färger som turkos, klargrön och rosa. Kanske kunde det vara något?

1 kommentar:

  1. Och vi som bara har barn varannnan vecka... jag tycker det är nog arbetssamt! ;)

    Tycker din idé där på slutet låter alldeles utmärkt!

    SvaraRadera