onsdag 18 april 2012

Inga bilder - inget kul

En blogg utan bilder är ju inget kul alls tyvärr. Jag inser att jag har ett problem där. Min kamera har alltid slut på batteri. Min kamera-datorsladd är försvunnen. Jag får bara lov att låna datorn här hemma i typ femton sekunder i sträck och hinner inte ladda över bilderna om mot förmodan både batterier och sladd går att uppbåda. *suck*

Det har varit en lång och tung höst och vinter. Energin har inte räckt till att organisera mitt liv på så vis att batterier och sladdar och datortid finns. Det har varit nog med att få vardagen att gå ihop. Vore det inte för barnen hade jag nog legat och lipat i ett hörn från oktober till februari, men tack och lov livar de upp en hel del här hemma!

Man måste ju stiga in och orka lite mer när någon av de nära och kära inte längre kan för en tid. Men till slut är det svårt att få fatt i den där orken.

Fast nu ljusnar det. Både bildligt och bokstavligt. Sakta börjar orken återvända, i takt med att den inte lika mycket behövs! Det är knepigt det där.

Och nu börjar jag slutföra saker som legat påbörjade i månader. Jag har stickat färdigt vantar som skulle värmt fingrarna i december, strumpor som lades upp i oktober och dockkläder som beställdes för länge sedan. Och nu börjar jag fundera på nya, större projekt. Fast jag vågar inte riktigt än. Men snart. Då blir det en tröja. Eller en stor fin sjal. Vi får väl se. Om bara orken får växa till en liten smula till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar